LIVE!

Wat was het een toffe middag op 7 december ’23 in De Groene Afslag! Deze sfeerimpressie laat dat wel zien denken we. Hieronder nog wat foto’s en redacteur Yvonne Massar schreef er dit artikel over.

EERSTE NAMEN BEKEND VAN PRACHTIGE LINE-UP

Het podium zal tijdens Marketing in Farma LIVE! worden beklommen door een mooie mix van ervaren Gen-X’ers, gretige Millennials en onbevangen Gen-Z’ers. Het programma is nog vol in ontwikkeling maar we willen je de eerste vier namen niet langer onthouden!

Van links naar rechts:

Neil van der Veer, directeur onderzoeksbureau Newcom
Christa Boer, bestuurder en vice-decaan onderwijs Amsterdam UMC|VU & Hoogleraar Medisch onderwijs
John Steenkist, creative director Score Communications & trendwatcher
Patrick Bakker, CEO TRAINING.GAME & EdTech entrepreneur

De komende weken maken we hier nog meer namen bekend, onder andere van een aantal studenten en jonge professionals.

Donderdagmiddag 7 december 2023…. kom naar HET farmamarketing event van het jaar!

De Marketing in Farma LIVE! editie van 2022 was zo succesvol dat ie bijna niet te overtreffen valt. Toch is dat onze ambitie voor 7 december aanstaande. We kregen hele positieve reacties op lokatie en format en die zijn dan ook precies hetzelfde: De Groene Afslag in Laren en weer van 14 tot 18.30 uur. En deelname is wederom kosteloos voor professionals die werkzaam zijn in de farma of zorginstellingen.

Het thema is deze keer Gen-Z, je weet wel… die jongeren die de hemel aan het bestormen zijn. Vol zelfvertrouwen, tikkeltje te soms, best veeleisend ook. Hechten veel waarde aan authenticiteit en kijken vooral naar influencers. Maar wie zijn het nou precies? En hoe staan ze in het leven? En wat betekent dat allemaal als het je doelgroep is? Of je collega? Of je dokter?

Het programma wordt op dit moment in elkaar gezet en wie er vorig jaar bij was weet dat dat weer spectaculair goed en verrassend zal worden. We hebben al 2 toezeggingen van sprekers en hebben er nog een aantal op de korrel. De line-up wordt dan ook snel bekend gemaakt. Hier en op Linkedin komt binnenkort alle informatie te staan. Aanmelden kan nu al. En abonneer je even op onze nieuwsbrief via de knop hier rechts, dan weet je zeker dat je niets zult missen.

————————————–

Op donderdag 8 december 2022 vond een hele bijzondere Marketing in Farma LIVE! plaats over het belang en de kracht van verhalen in de farma. 4 markante en ondernemende (zorg)professionals lieten daar hun licht op schijnen met inspirerende verhalen en boeiende anekdotes.

Het was een zeer geslaagde middag, waar 80 vakbroeders en -zusters op afkwamen. Veel gehoorde feedback: inspirerend, vlot, gezellig en toplokatie.

Hier en hier kun je de foto’s zien die gemaakt zijn.

———————————————

Heb je het webinar van 4 maart 2021 gemist over de rol van fabrikant, media en zorgverlener in de voorlichting over coronavaccins? Of wil je het nog eens in alle rust terugkijken of er een collega op attenderen? Hieronder is het webinar ‘on-demand’ in zijn geheel terug te kijken. En wil je weten wanneer het volgende LIVE! event plaatsvindt?  Abonneer je dan op de InFarma nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn .


advert


* verplicht veld

Galderma | Brand Manager Prescription

Galderma Benelux is looking for a Brand Manager to join our Prescription team in Breda. The role is hybrid and gives you the flexibility to…

GSK | Communication Lead

The Communication Lead is accountable for external and internal communications. The role establishes and maintains a constructive collaboration between GSK and media stakeholders in order to enhance…

Lilly | Medical Science Liaison Neurology

The Medical Science Liaison is an expert in communicating complex scientific and medical information to various stakeholders. You are the first contact person and clinical…